Lite ny musik

Jag är ju som ni säkert känner till vid detta laget, helt galen i musik! Jag älskar alla olika slags genrer och alla olika slags rytmer, melodier, intrument, artister. Det finns något vackert i all musik helt enkelt. Gammal som ny!

När vi ändå pratar om musik tänkte jag tipsa om tre låtar som nyligen kommit ut och som jag tycker är värda att lyssna på.

24K Gold – Bruno Mars 

Att Bruno Mars är en riktig stjärna har väll ingen missat? Det är inte bara hans utseende och charm som lockar, utan till störst del är det hans grymma röst och härliga låtar som får mig att falla handlöst för honom. Hans senaste låt heter 24 k Gold och är en riktigt hit! Den toppar listor världen över och det är defentivt av en anledning.. En riktig feel good låt som är perfekt att lyssna på när du är påväg till jobbet en måndag morgon och behöver lite pepp!

Rockaby – Clean Bandit ft Sean Paul 

Denna kan väll ingen ha missat? Jag tycker att denna låt ifrån Clean Bandit är ett mästervärk. Melodin är utan tvekan årets bästa enligt mig!

I would like – Zara Larsson

Om det är någon artist som borde få mer uppmärksamhet så är det garanterat Zara Larsson, Sveriges egna popdrottning! Hon är endast 18 år men har redan tagit över musikvärlden. I hennes senaste låt, I would like, visar hon upp sina talanger och häftiga tonlägen! Den är svänging, härlig och en perfekt låt att tagga gång kompisgänget med.