Få bättre upplevelser när du shoppar på din dator

Det har skett ett skifte från att kolla och köpa saker i fysisk butik till att shoppa via nätet. Du kan idag shoppa via din dator men också smartphone eller surfplatta eftersom nästan alla företag erbjuder en mobilvänlig webbversion.

Förutom snyggare hemsidor kan du som kund navigera mycket smidigare mellan olika produkter och kategorier. Nu när allt fler shoppar online har det blivit vanligare att förbättra shoppingupplevelsen.

Hur funkar liveshopping

Millenialls-generationen har växt upp med sociala medier som något självklart och är vana vid influencers marknadsföring. Det kan vara allt från bilder till videoklipp på människor som visar och testar olika produkter. Marknadsföringen kan ibland vara spektakulär med dans och roliga sätt att fånga din uppmärksamhet. Många förväntar sig en riktig show när de är ute efter kläder och prylar. Som ett resultat har liveshopping kommit att bli en fantastisk shoppingupplevelse.

När du shoppar live är det som att hänga med dina vänner via Facetime eller någon annan applikation. Du ser personen i realtid och det känns nästan som om du vore på plats på riktigt. Liveshopping har blivit väldigt populärt eftersom du är delaktig genom att kunna interagera med influencer och andra som tittar. Du kan testa live shopping och få en härlig shoppingupplevelse.